Maja Horvat: Želim si postati ptica

naslovnica fizicne knjige

Danijela je majhna deklica, ki si bolj kot vse drugo želi poleteti in postati ptica, ptice tako postanejo njene prve prijateljice. A vsaka deklica odraste in tudi Danijelo čaka težka pot na cesti do zrelosti, ki jo po svoje doživlja prav vsak mladostnik. Kar dela Danijelino pot morda malce drugačno od nekaterih, so njeni zvesti prijatelji, pri katerih se pogosto sprašujemo, kje je meja med prijateljstvom in ljubeznijo, ter njena ljubeča družina, katera jo bo vedno pripravljena stisniti v tesni objem. Bo Danijela na koncu poletela in kako bo spoznala mejo med prijateljstvom in ljubeznijo, pa bomo lahko izvedeli le, če se bomo z njo podali na to zahtevno, a tako čarobno pot k odraščanju.
Izšel je tretji roman avtorice Maje Horvat. Po romanu Usodna modrina ( I. in II. del) zdaj že vemo, kaj smemo pričakovati od glavne junakinje, to namreč, kar je Maja sama – burja in hkrati zatišje pred njo.
V elektronski obliki je roman še vedno mogoče kupiti na portalu Biblos.
Oglejte si še knjigi Usodna modrina, 1. del in Usodna modrina, 2. del. Naša založba in Maja pa seveda ne počivamo, tako da pripravljamo že naslednje projekte, zato redno spremljajte našo spletno stran ali Facebook profil ali pa pokukajte na avtoričin Facebook profil za informacije o vseh naših in njenih nadaljnjih projektih, s katerimi se ukvarjamo.
Se pa avtorica in ekipa založbe ne ustavljamo, tako da redno spremljajte našo spletno stran ali avtoričin Facebook profil za informacije o njenih delih in tudi o drugih projektih, s katerimi se avtorica ukvarja.