Večni koledar

Večni koledar? Ja kakšen koledar pa je večen? Ali je koledar sploh lahko večen?
Verjamemo, da so se najbrž večini ob tem, ko so slišali za Večni koledar porajala takšna vprašanja.
Kaj večni koledar sploh je? To je takšne vrste koledar, ki ni vezan na točne datume in leta ampak na obče komponente koledarja, največkrat dneve ali tedne. V večnem koledarju tako ne boste našli ponedeljkov, torkov, niti petkov trinajstih, tako da vam ni potrebno skrbeti, da bi vam takšen koledar prinesel smolo, lahko pa vas spravi v dobro voljo ali opomni na tisti pomemben sestanek ali zmenek. Takšen koledar lahko uporabljate vsako leto znova in znova - zatorej ga nismo zaman poimenovali "večni".
Večni koledar seveda ni naša pogruntavščina, smo ga pa naredili svojega. Naš večni koledar je osnovan na tednih v letu, od začetka prvega tedna, pa vse tja do konca triinpetdesetega, ko ga lahko znova obrnete in uporabite.
Naš večni koledar lahko uporabite kot namizni koledar ali kot osebni planer, saj je dovolj majhen, da ga pospravite v torbico, na vsakem od lističev pa je dovolj prostora, da si s priloženim svinčnikom za tisti teden zapišete svoje obveznosti, saj je dovolj prostora za zapiske, zraven pa je pripisana čudovita misel iz pop kulture, torej iz filmov in serij, delčki besedil iz pesmi, tudi na video igre nismo pozabili. Vse skupaj pa je pospremljeno z ilustracijo, ki po našem mnenju najbolj ponazarja misel.
Celotno oblikovanje in ilustracije so plod lastnega znanja in talenta.
Naročila sprejemamo na naslov: info@dobri-skupaj, vabimo pa vas, da si ogledate še preostalo ponudbo na naši spletni strani.