Maja Horvat: Tulipanka

SDrobcena zdravilka po imenu Tulipanka se je tistega dne, kot že večkrat poprej, odpravila nabirat zdravilna zelišča, s katerimi bo pomagala gozdnim živalim in pravljičnim bitjem. Toda tokrat jo je čakalo več presenečenj. Najprej je spoznala drobcenega očarljivega mladeniča, ki ji je povedal, da je vilinski princ. Ko si je drznila obiskati smrdljiva, nevarna močvirja, da bi tam nabrala še nekaj redkejših zdravilnih zelišč, pa je padla v kremplje hudobne čarovnice.

Se bo Tulipanki uspelo rešiti in ali bo še kdaj srečala vilinskega princa?

Tulipanka je povsem nova, ilustrrirana, pravljica v velikem formatu in s trdo vezavo, sicer že uveljavljene pisateljice za odrasle, Maje Horvat. Pravljica pa je opremljena tudi z velikimi in živopisanimi ilustracijami, ki jih je ustvarila mlada, nadarjena in vse bolj uveljavljena umetnica, Lana Kostanjevec.

Zgodba za vse, ki verjamete v čarobnost!

Oglejte si še ostalo ponudbo knjig, knjižic in zgodb v naši založbi. Vsekakor boste našli kaj zase. Naša založba in avtorica Maja pa seveda ne počivamo, tako da pripravljamo že naslednje projekte, zato redno spremljajte našo spletno stran ali Facebook profil ali pa pokukajte na avtoričin Facebook profil za informacije o vseh naših in njenih nadaljnjih projektih, s katerimi se ukvarjamo.
Naročila sprejemamo na naslov: narocila@dobri-skupaj, lahko pa svoj izvod knjige naročite tudi direktno pri avtorici.