Magnet z mislijo iz Usodne modrine

Knjigi Usodna modrina sta prepolni z izjemnimi liki, ki nas vedno znova navdušujejo s pronicljivimi ali provokativnimi izjavami in opažanji, globokimi razmišljanji ter izjemnimi nasveti.
Verjamemo, da se je tudi vam, ko ste knjigo prebrali, kakšen citat še posebej vtisnil v misli.
Zato smo se v Založbi Dobri skupaj odločili, da nekatere ovekovečimo v obliki magneta za na hladilnik. Upamo, da boste v našem izboru našli, kakšnega vam posebej ljubega.
Spremljajte pa nas še naprej, saj vas lahko presenetimo z novim izborom, saj jih v knjigah Usodna modrina ne bo zmanjkalo kar tako.
Pri naročilu navedite, kateri magnet ste izbrali, tako da ob naročilu pripišete številko magneta. Spodaj najdete seznam magnetov, ki so trenutno na voljo.

Magneti Usodna modrina, 1. del

1 - Živi za danes, draga.

2 - Če sem se česa naučila iz vsega tega, sem se tega, da je med poželenjem in ljubeznijo zelo velika razlika.

3 - Ne smem se truditi ustaviti čas, ampak ga moram preprosto preživeti najlepše, kakor morem.

4 - Legende postajajo skozi leta vse bolj napihnjenje ... in na koncu postanejo zgolj senca sebe.

5 - Vsak ima pravico do svojih fantazij.

6 - Pričarajva si užitke, ki jih ne bova nikoli pozabila.

7 - Drugačna si in s svojo drugačnostjo nosiš veselje v moje življenje.

Magneti Usodna modrina, 2. del

8 - Toliko je različnih ljudi na svetu. Vsakdo je lahko tvoj učitelj ali pa nihče. Vsak te lahko zapečati v svojo knjigo in vsak lahko pusti pečat v tvoji...

9 - Zapomni si, ogenj enkrat dogori, luč pa sveti, dokler je ne ugasnemo. Vročina nas slej ko prej opeče, toplina pa ostane vedno takšna, da nam je ob njej prijetno.

10 - Željna, čeprav nedostopna, lepa, čeprav ne tipično lepa.

11 - Kako nenavaden je ta svet. Ko ne bi niti pomislil, da bo tvoje življenje ubralo najlepšo noto, zaigra čudovito simfonijo.

Preverite še preostalo ponudbo iz zbirke Usodna modrina, ponudbo čudovitih daril ali pa preostale knjige in izdelke v ponudbi Založbe Dobri skupaj. Založba Dobri skupaj in Maja pa seveda ne počivamo, tako da pripravljamo že naslednje projekte, zato redno spremljajte spletno stran ali Facebook profil in bodite na tekočem. Pokukajte pa tudi na avtoričin Facebook profil Maja Horvat - Avtorica za informacije o vseh njenih nadaljnjih projektih, s katerimi se ukvarja.
Naročila sprejemamo na naslov: narocila@dobri-skupaj, lahko pa jih naročite tudi direktno pri avtorici.