Darila

Unikatne snežne krogle

Cena: 15,00€

Snežna krogla!

Tako odrasli kot otroci ne moremo skriti navdušenja nad temi čudovitimi okrasnimi kroglami, ki nam vedno znova pričarajo zimsko pravljico ali pa nas spomnijo na brezskrbne in nedolžne čase otroštva.

V spletni trgovini ponujamo unikatno okrašene snežne krogle, s slikami različnih motivov, ki jih, če se jih boste kdaj naveličali, lahko tudi zamenjate.

Pričarajte si zimsko pravljico kar doma.

Unikatni okrasni okvirji za fotografije

Cena: 7,00 - 10,00€

Polepšajte si dan!

Unikatni okvirji za slike z avtorskimi mislimi in fotografijami.

Vsak okvir je ročno pobvarvan in okrašen, v okvirju pa je avtorska fotografija z avtorsko mislijo, katero pa je možno tudi zamenjati.

Unikaten okvir je lahko tudi izredno lepo darilo.

Okrasni magneti z mislimi

Cena: 3,80 €

Okrasni magneti za na hladilnik z mislimi.

Z različnimi motivi in mislimi.

Krasno darilo.

Destinnini ključi Usode

Cena: 13,00€

Skrbno pripravljen paketek povsem avtorskih misli, kadar potrebujete navdih, vodilo ali pa zgolj dobro misel za boljši začetek dneva.

Destinnini ključi usode so skrbno pripravljeni ključi, ki odpirajo vrata do vaših misli, vašega srca in vaše usode. Preko 24 avtorskih misli vam sporočajo točno tisto, kar morate vedeti in kar potrebujete v danem trenutku.

Destinnini ključi Usode so lahko tudi izjemno darilo.

Dišeče misli


Cena: 3,50€

Iščete še tisto zadnjo malenkost, ki bi zaokrožila neko večje darilo? Ali pa bi želeli komu podariti zgolj majhno pozornost?

Ne iščite dalje, saj ste jo pravzaprav že našli v naših Dišečih mislih, ki jo sestavljata prijetna dišava in čudovita misel v lično zapakiranem paketku.

Izdelek je sestavljen iz voska z eteričnimi olji, ki sicer v vsakem izdelku diši drugače, vedno pa čudovito. Najlepše se razdiši na toplem, dišava pa je izredno obstojna. Za res intenziven vonj lahko vosek tudi raztopimo.
Priložen je še zvitek ali kartica z navdihujočo mislijo.