Maja Horvat: Usodna modrina, 1. del

Neizkušena, a živahna najstnica Petra, se med učenjem o angleški grofovski družini Warnner vanje enostavno zaljubi in začne sanjariti, da jih bo nekoč srečala. Usoda ji nepričakovano izpolni željo in skupaj z najboljšo prijateljico Azro nekega poletja resnično obiščeta angleško podeželje Cornwalla, kjer spozna družino o kateri je sanjala, z njo pa tudi nadutega in hudičevo privlačnega mladega grofa, Jasona in kup drugih zanimivih likov. Med Petro in Jasonom se splete izredno zapleteno in vroče razmerje, ki Petro opomni, da je včasih potrebno paziti, kaj si želiš, da se ti to ne uresniči.
Usodna modrina, 1. del je knjižni prvenec mlade in nadarjene avtorice iz Žalca, Maje Horvat. Knjiga je izredno berljiva, kar lahko potrdijo navdušeni bralci in kljub temu, da je to prvi del dvo-delne zgodbe o Petri, je knjiga napisana in izdana kot zaključena celota, tako da ne boste prikrajšani.
Seveda pa bomo izdali tudi drugi del knjige, tako da redno spremljajte našo spletno strani ali avtoričin Facebook profil za informacije o drugem delu knjige in tudi o drugih projektih, s katerimi se avtorica ukvarja.
Naročila sprejemamo na naslov: narocila@dobri-skupaj, lahko pa jih naročite tudi direktno pri avtorici.